Listenin’ : New Born – Muse

Entah knapa beberapa hari ini aq addicted banged ma lagu yang satu ini. Dengerin Muse yang New Born mulu..

Link it to the world
Link it to yourself
Strech it like a birth squeeze
The love for what you hide
the bitterness inside

is growing like the new born
when u’ve seen, seen
too much, too young, young
soulless is everywhere

apa gara-gara aku abiz liat festival band di skul yah?? (soalnya ada yang nyanyi ini). Tapi liriknya emang memper2 gitu low.. (ngaku2)

hopeless time to roam
the distance to your home

fades away to nowhere
how much are u worth
u cant come down to earth
u’re swelling up, u’re unstoppable

yeah, rite. I’m unstoppable. Bawaannya bengong, jutek, bego, ngayal, ga ada yang bisa bikin aku berhenti untuk berharap bahwa dia masih sayang. Wait wait…aku bilang apa?? Ups, bukannya aku janji ga mikirin dia? (-_-“) Damn, it’s too difficult.
Mbak Iks..ikutan dwonk k lauttt!!

cause u’ve seen, seen
too much, too young, young
soulless is everywhere

destroy the spineless
show me its real
wasting our last chance
to come away
just break the silence
cause I’m drifting away
away from u

yap, if I could..not only break the silence, but break the habit too (tuh, kumat lagi penyakit benci-dengan-segala-sesuatu-yang-berbau-peraturan-yang-menyebalkan-such-as-tatib-in-my-skul)

I think I’m drowning
Asphyxiated
I wanna break this spell
That you’ve created
(taken from Time Is Running Out-Muse)

NB : Thanks so much yang ngasi support bwat aQ, sayah jadi terharu huhuhu.. 😉 tanpa kalian sayah tak pernah ada..I love U all!! *sok artis*

Advertisements