The Good Old Days.

Meeting and meeting. Met my new and old colleagues. Too many headache in the office, but keep struggling anyway. Received a letter. Writing a letter. Listening and humming: Adele, The Script, Tablo, Mika Nakashima. Had the superb dinner with close friends: ‘cumi-cumi lada hitam’, ‘seafood okonomiyaki‘, ‘fried chicken, french fries and chicken cream soup‘, ‘terang bulan ijo-with tons of ground peanuts, blueberry jam, meises and cheese-cost only IDR 8000′ (thx God I didn’t have any cheap food allergy). Well, I’m good on remembering delicious food :9

When I opened my fist, a handshake was welcoming me
When I opened my closed heart, when people’s applause was welcoming me
The wrinkles in my forehead straightened
And the sky was full of smiles
Exciting the smiley glands
I swallow a mouthful of happiness
(Thankful Breath – Tablo)

PS. The picture was taken with my old pocket camera, Premier BF-650 + Kodak Color Plus ISO 200 (Redscale).Β I’m currently writing an article about lo-fi camera & film but… I’ll save it for tomorrow.

Ada sesuatu yang menarik di minggu-minggu kemarin? Mari berbagi disini. Have a nice weekend πŸ™‚

Advertisements

17 thoughts on “The Good Old Days.

  1. yang menarik minggu ini:
    1. kantorku pindah (ruangannya). biasanya deket-deket sama material (semen dan pasir), kurang kondusif. sekarang pindah ke dalam gedung (yang dibangun) jadinya lebih nyaman. malah kedinginan huahahahah.
    2. progres proyek: sembilan puluh delapan persen, yang mana artinya, sudah mau selesai! :3
    3. si Tony. πŸ˜€

  2. the photo looks so odd, something I cant gain with my pocket cam. only available in lomo?

    yg menarik minggu2 ini? kayaqnya nggak ada. palingan yg heboh kudu cari kost baru lantaran kost yg sekarang mau direhab ==’

    1. nope. itu pake pocket camera biasa, cuma roll filmnya pake yang redscale, banyak dijual di toycam online shop atau kaskus. sebenernya itu roll film biasa tapi digulung kebalik. bisa DIY sih tapi karena saya males ribet jadi beli aja πŸ˜€

      kos baru? syukuraaannn… *eh*

  3. November as usual like almost in every year, is a raining month.. and the weather is slightly cold.
    But my head is so HOT for having a new assignment in the office. Learn new job role, plus hand over the old job role to a new kid… Jadi, setengah hari masih ngurusin kerjaan lama dan setengah hari belajar kerjaan baru… Gue semacam amphibi… Hidup di dua alam….. 😯

  4. November yang gerah 😐
    Konon gara2 ada pembangunan mall baru, pawang hujan di kota saya jadi kudu bekerja keras menghalau hujan, jadi aja hujan turun cuma basa basi doang.

    Fotonya cakep, kayak lagi dimanaaa, gitu. Sampai saya baca tulisan, Buavita dan Iga Bakar :mrgreen:

  5. Yang menarik dari minggu kemarin… ospek departemen saya akhirnya selesai \o/ saya putus dengan pacar saya T______T saya mendapatkan uang dalam jumlah lumayan setelah artikel dan cerpen saya dibeli πŸ˜€ serta – yang paling utama – saya berhasil lulus tes beasiswa… XD XD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s